Forum gier multiplayer

Pełna wersja: Regulamin przyjecia na Admina
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Admin:

- Tymczasowo nie szukamy adminow Smile

- Regulamin może sie zmieniać.
Czemu nie przyjmujecie na admina na serwie gra tyle cziterów że śmiech na sali a adminów oczywiście nie ma ten serv powinien zmienić nazwę na cziterownia zróbcie coś z tym bo nie da sie tam grac !!!!!!
Podaj nazwę chodź jednego cheata Smile Tylko nie pisz Cless itp Tongue Sprawdź wpierw czy ma steam zanim zaczniesz pisać ze ludzie maja cheaty.
Nagraj demko a ogolnie ilu jest adminow??
cos koło 12

Dzisiaj będę dawał listy adminów każdego serwera.
Z tymi nazwami to będzie cieżko ponieważ zmieniaja nicki co chwile ale dam przykład np Sch3non , !@#$ , ..... wsystkich sie nie da zapamietac tyle ich jest a co do adminów to widziałem ich tylko 4 koziego Spyke Cless i niekiedy P3ter czy jakoś tak

A co do sprawdzenia czy ktoś ma steama to bez sensu bo to widac jak ktos ma czity i nawala przez sciany ale na speedhacku lata a zresztą to i tak sie nie da sprawdzić kto ma steam bo na tym servie po wpisaniu komendy status w konsoli wyskakuje ze wszyscy maja NS
to sie zmieniło... Adminów jest wielu często ja gram pod innym nickiem...
Może i jest dużo ale mało kto tam gra kozi najczęściej

Nie wiem czy zauważyłeś ale teraz mało kto tam gra bo z cziterami nikt nie chce zawsze o tej porze sie nie dało wejść na serwer bo nie było miejsca a teraz ... pusto od rana nie wiem czy z godzinę ktoś tam grał
Nikt tam teraz nie gra bo ping ~270 ?
Mateusz otwórz rekrutacje przynajmniej z 3 adminy daj
A poza tym to na serwie widze jak ich jest z 6....
Stron: 1 2 3
Przekierowanie