Forum gier multiplayer

Pełna wersja: TaxMaker 2.08
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
TaxMaker 2.08

Program, dzięki któremu możecie tworzyć własne taktyki na takich mapach jak: de_aztec, de_cbble, de_cpl_mill, de_dust, de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_prodigy oraz de_train.
Jest on prosty w obsłudze i nie wymaga instalacji.

http://www.cs16.pl/pobierz-mirror/28
Taki program jest i tak bez użyteczny chyba że gra sie na klanowych serverach z własnym klanem bo zazwyczaj jeśli grasz na 1 lepszym servie ludzie i tak cię nie słuchają.
Po pierwsze trzeba miec ogarnietych ludzi do klanu zeby kumali taktyke
Oczywiście nie można sobie grać z byle kim ja narazie mam w klanie 2 osoby mnie i mój kolega ponieważ dobrze się zgrywamy jeśli znajdzie się osoba która będzie pasować na pewno sie spytamy cz będzie chciała być w naszym klanie. A co do taktyki mamy bardzo prostą on bierze AWP ja AK on wali na długie a ja mu plecy chronięSmile
seba157 napisał(a):Oczywiście nie można sobie grać z byle kim ja narazie mam w klanie 2 osoby mnie i mój kolega ponieważ dobrze się zgrywamy jeśli znajdzie się osoba która będzie pasować na pewno sie spytamy cz będzie chciała być w naszym klanie. A co do taktyki mamy bardzo prostą on bierze AWP ja AK on wali na długie a ja mu plecy chronięSmile

No to po waszej taktyce widze że panika gejming Smile) FFA
Hahahah Panika Gejming
Hehe nieTongue a żebyś się zdzwił jak gramy razem w TT. Stosujemy każde bugi w grzeBig GrinBig Grin
Oo widze to jesteście pro.Haa tylko w tt.Trzeba ogarnąć all podstawowe mapki zarówno w tt jak i ct. Smile
seba157 napisał(a):Stosujemy każde bugi w grze
No to gratuluję. W sumie Wy pewnie ani sparingów, ani meczy nie gracie, bo jest Was tylko dwóch. Wątpię, że gracie jakieś turnieje bądź ligi 2 on 2. Ale chyba wiecie, że używanie bugów jest niedozwolone.
Nie gramy czyż bym pisał gdzieś?, nie ponieważ nie chce nikogo do klanu kogo znam przez virtual, wole z real ponieważ wtedy mam lepszy kontakt z tą osobą.
Przekierowanie